Proximity sensor patch - Page 2 - Samsung i8910 Omnia HD User Forums 0){document.location.href='showthread.php?p='+cpostno;};} }">
 
i8910 HD Blog i8910 Omnia HD Firmware i8910 HD Themes Optimus 2X Forums Galaxy S Forums PSP Hacks PS3 Hacks

Go Back   Samsung i8910 Omnia HD User Forums > Samsung i8910 Omnia HD Discussion > Samsung i8910 Omnia HD Modifications and Hacks

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old 09-23-2009, 05:53 PM
djsaad1's Avatar
LifeTime VIP - Former Mod
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,313
Thanks: 112
Thanked 238 Times in 97 Posts
djsaad1 is on a distinguished road
Default

The sound patch isn't complete yet, there are still some bytes somewhere that are directing the phone to look to z:. Still haven't found those yet.

The keylock file must be different in the Russian firmware too, samsung is very unorganized with their firmwares. If you want to post the keylock.exe file I will fix that too.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #12 (permalink)  
Old 09-23-2009, 08:05 PM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nijmegen
Posts: 926
Thanks: 106
Thanked 227 Times in 72 Posts
gnusmas8910HD is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by djsaad1 View Post
The sound patch isn't complete yet, there are still some bytes somewhere that are directing the phone to look to z:. Still haven't found those yet.

The keylock file must be different in the Russian firmware too, samsung is very unorganized with their firmwares. If you want to post the keylock.exe file I will fix that too.
Thanx and here U go!

http://www.easy-share.com/1907878234/KEYLOCK.exe
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 09-23-2009, 08:13 PM
djsaad1's Avatar
LifeTime VIP - Former Mod
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,313
Thanks: 112
Thanked 238 Times in 97 Posts
djsaad1 is on a distinguished road
Default

Hmm...your keylock file is no different then mine. Try this though and tell me if it works.

keylock1.rmp - download now for free. File sharing. Software file sharing. Free file hosting. File upload. FileFactory.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
 
  #14 (permalink)  
Old 09-23-2009, 09:28 PM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nijmegen
Posts: 926
Thanks: 106
Thanked 227 Times in 72 Posts
gnusmas8910HD is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by djsaad1 View Post
Hmm...your keylock file is no different then mine. Try this though and tell me if it works.

keylock1.rmp - download now for free. File sharing. Software file sharing. Free file hosting. File upload. FileFactory.com
Indeed the same but i had experienced some system errors ever since i got this baby!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 09-24-2009, 01:56 AM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nijmegen
Posts: 926
Thanks: 106
Thanked 227 Times in 72 Posts
gnusmas8910HD is on a distinguished road
Default

Again a error when I press the keylock button in idle screen.

Keylock
System error (-1)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 09-25-2009, 01:52 AM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
berkans is on a distinguished road
Default Keylock Problem

djsaad I have a different problem. Whenever I receive or make a call from the phone, the auto key lock activates and in two seconds the whole screen goes dark. From then on nothing can be done to make the screen active again. The only thing to bring it back is to end the call. It does not matter whether I hold the phone in my hand or just lay it on a table. I place a call, dectivate the lock and when the line connects just in three seconds the lock appears again and the screen goes black. I have tried everything with different firmwares but nothing changed. Tried every setting from display to simlocks. I was thinking that maybe my front sensor somehow damaged or broken. Do you have any ideas that can help me? Its not a big problem if I call someone, I still can talk but whenever I call a bank or anything that the dialpad needs to be used I fail because everything is in dark. My current firmware is Italian II1. I would be very happy and send you Turkish Delights if you can solve this mess

Last edited by berkans; 09-25-2009 at 01:54 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 09-25-2009, 09:13 AM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nijmegen
Posts: 926
Thanks: 106
Thanked 227 Times in 72 Posts
gnusmas8910HD is on a distinguished road
Default

I need your help on this....

Since yesterday there is small blue box in the top right when I press positions or apps in the screens. The numbers change so it looks like numbers wich tell something about the sensors??

I have tried all 2 get rid of them, but nothing works...
Uninstalled the last apps I got, but that didn't work either...

The problems started after getting those 2 patches from DJsaad1.
Keylock and prox..... (gave sometimes '-1 system error').

I am running minimal cook by symbiX (latest)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 09-25-2009, 03:38 PM
djsaad1's Avatar
LifeTime VIP - Former Mod
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,313
Thanks: 112
Thanked 238 Times in 97 Posts
djsaad1 is on a distinguished road
Default

do you have Endomondo installed?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 09-25-2009, 06:10 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
berkans is on a distinguished road
Default

Djsaad do you have any idea about my problem ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 09-25-2009, 06:25 PM
djsaad1's Avatar
LifeTime VIP - Former Mod
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,313
Thanks: 112
Thanked 238 Times in 97 Posts
djsaad1 is on a distinguished road
Default

It seems like your sensor is broken. If it was a software issue, a firmware flash and hard reset would have fixed it. Was this happening from when you purchased the phone or just recently?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




eXTReMe Tracker

 

PSP Custom Firmware | PSP Downloads | PSP Forums | PSP Emulator | PSP Hacks | Optimus 2X Forums | Samsung i8910 HD | Galaxy S Forum


All times are GMT +1. The time now is 10:02 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Designed By: vBSkinworks