bad gateway reply - Samsung i8910 Omnia HD User Forums 0){document.location.href='showthread.php?p='+cpostno;};} }">
 
i8910 HD Blog i8910 Omnia HD Firmware i8910 HD Themes Optimus 2X Forums Galaxy S Forums PSP Hacks PS3 Hacks

Go Back   Samsung i8910 Omnia HD User Forums > Samsung i8910 Omnia HD Discussion > Samsung i8910 Omnia HD General Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09-13-2012, 07:50 PM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
scoobytawazara is on a distinguished road
Default bad gateway reply

Hi there can anyone help me omnia i8910 hd.
I am trying to connect to the internet which shows I am connected to my router.However when I try to search the internet it comes up with the message bad gateway reply.
I am not very technical and posts on forums were vey confusing as to what the problem is.
This is my first post and would appreciate someones help
Cheers
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




eXTReMe Tracker

 

PSP Custom Firmware | PSP Downloads | PSP Forums | PSP Emulator | PSP Hacks | Optimus 2X Forums | Samsung i8910 HD | Galaxy S Forum


All times are GMT +1. The time now is 12:51 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Designed By: vBSkinworks